Vi Søger en teams- og logistikleder

· Kan du være den samlende leder for vores teams på tværs af faglighed?

· Brænder du for at bygge alinement og få det hele til at spille?

· Kan du slet ikke lade være med at se teamets kvalifikationer og derved finde vejen i tetris?

BAYO.S er en dynamisk virksomhed inden for bæredygtigt byggeri.

Vi er specialiserede i innovative skruefundamenter, som et miljøvenligt og effektivt alternativ til traditionelle byggemetoder, hvor vi med certificerede produkter understøtter EU-standarder og sikrer høj kvalitet og holdbarhed i byggeprojekter.

Vi søger dig, som er en engageret og struktureret medarbejdende leder til at lede vores teams indenfor kundeservice, planlægning, lager, tilbudsberegning samt udekørende montage teams. Pt. består holdet af 10 medarbejdere.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det vil være en fordel, at du har erfaring med projektstyring og logistik. Det altafgørende er, at du har erfaring og brænder for ledelse, hvor fokus på dialog, samarbejde og kommunikation på tværs sikre opfyldelse af mål og resultater. Vi er stolte af vores flade organisation, hvor fællesskab og professionalisme går hånd i hånd.

Vi tilbyder et spændende og selvstændigt job med masser af udfordringer, frihed under ansvar og en uformel omgangstone. Gode ansættelsesvilkår med f.eks. pensionsordning og sundhedsforsikring samt gage, der modsvarer stillingskravene.

Du kommer til at arbejde i et professionelt miljø med en uformel atmosfære og et stærkt fagligt og socialt sammenhold. Hos BAYO.S arbejder vi sammen mod et fælles mål.

Hvis du er klar:

Så tag springet og brug ca. 15 minutter på at udfylde vores digitale jobinterview via Recruitio. Vi ser frem til at modtage dine svar og lære mere om dig. Dit næste karriereeventyr starter måske her!