BAYO.S skruefundament Initiativpris DI Lolland-Falster

DI Lolland-Falsters Initiativpris '23

Hos BAYO.S er der fokus på at kvalitetssikre fundering med skruefundamenter og dermed gøre en forskel for Co2-regnskabet i byggeriet. Virksomheden fik fredag d. 24. november 23 overrakt DI Lolland Falsters Initiativpris.

Ved prisoverrækkelsen deltog borgmester i Guldborgsund Kommune Simon Hansen og bestyrelsesleder for DI Lolland-Falster Jakob Søndergaard Nielsen.

– BAYO.S Skruefundamenter ApS er en foregangsvirksomhed, som mange kan lade sig inspirere af. De er innovative og har set potentialet i den grønne omstilling. I virksomhedens udvikling har man været god til at række ud og bruge mange af de tilbud, som der findes i forhold til erhvervsfremme. Samtidig har de stor fokus på deres værdikæde og med deres ambitiøse planer for fremtiden, så er de er den helt rigtige vinder af DI Lolland-Falsters Initiativpris ’23, siger Jakob Søndergaard Nielsen bestyrelsesleder for DI Lolland-Falster

Prisen uddeles som en hyldest til virkelysten, kreativiteten og skabertrangen blandt de små og mellemstore virksomheder i DI’s medlemskreds. Det er bestyrelsen i den pågældende regionalforening, der udpeger modtager af Initiativprisen. Kriterierne for Initiativrisen er:

  • Virksomheden må ikke have over 100 ansatte
  • Virksomheden skal gennem særligt initiativ og virkelyst inden for afsætning, teknologi, uddannelse eller andre områder gennem en kortere årrække have skabt grundlag for vækst.
  • Der vil også blive lagt vægt på udviklingen i nøgletal, eksempelvis omsætningen (bruttoavancen), årets resultat, egenkapitalen og/eller antal ansatte de seneste år.
  • Virksomheden skal være fuldt medlem af DI eller være associeret.
  • Læs mere om vores pris her.