BAYO.S Skruefundamenter

Er en international virksomhed, der har mange års erfaring med fremstilling og montering af skruefundamenter, og som råder over moderne produktions faciliteter i Tjekkiet.

 

Om BAYO.S

Med valget af et skruefundament fra BAYO.S sikrer man sig ikke kun et hurtigt og effektivt alternativ til beton i byggeriet men også et veldokumenteret produkt. Står dit byggeri på BAYO.S Skruefundamenter har du valgt et produkt som:

 • er ISO-certificeret og CE-mærket
 • er produceret og godkendt til byggeri i EU
 • overholder EN-normen for stål, svejsning og galvanisering
 • understøtter BR18
 • kan dokumentere bæreevnen i henhold til Eurocode 7
 • kan dokumentere levetid
 • udfærdigelse af SBi 271 og DS1140
 • kan dokumentere i konstruktionsklasse 1, 2, 3 og 4
 • giver mulighed for at tegne en lovpligtig byggeskadesforsikring

Ekspertise, udvikling og ansvarligt byggeri
BAYO.S er en international virksomhed, der har mange års erfaring med fremstilling og montering af skruefundamenter, BAYO.S råder over moderne produktions faciliteter i Tjekkiet. BAYO.S varemærke er produkter af høj kvalitet og veldokumenterede installationer af skruefundamenter. Vi tilbyder rådgivning på et højt fagligt niveau og arbejder med den nyeste teknologi.

Skruefundamenter til mange typer opgaver
BAYO.S skruefundamenter er et innovativt fundamentsystem, som eliminerer behovet for støbning med beton eller nedramning af pæle ved nybygning eller til-/ombygning.

Stålskruerne skrues i det bærende jordlag og overfører dermed de statiske kræfter til fundamentet/bygningen. Enkelt, hurtigt og vibrationsfrit, så skader på de omkringliggende bygninger og reetablering undgås. Dermed skånes biodiversiteten.

Man on the moon projektet

Man On The Moon Projektet

Den 5. januar 2024 blev vi stolt en del af ‘Man On The Moon’, et projekt der sigter mod at revolutionere erhvervslivet i Region Sjælland og potentielt hele Danmark. 

Projektet fokuserer på at fremme væksten af 16 nøje udvalgte virksomheder med potentialet til at blive milliardomsættende erhvervsfyrtårne. Over en 3-årig periode vil disse virksomheder arbejde hen imod at skabe betydelig omsætning og vækst, implementere en ny vækstmodel for SMV’er, og udbrede denne model nationalt for at stimulere økonomisk vækst. 

‘Man On The Moon’ er en afgørende indsats for at overkomme udfordringer i Region Sjælland, skabe internationale erhvervssuccesser, og styrke Danmarks økonomi. Læs mere her.

DI Lolland-Falsters Initiativpris '23

BAYO.S, der fokuserer på at øge kvaliteten af byggeriets fundering med skruefundamenter og reducere CO2-udslippet, modtog DI Lolland Falsters Initiativpris den 24. november 2023. Prisen anerkender små og mellemstore virksomheders kreativitet, virkelyst og innovation.

Vi blev hædret for vores banebrydende tilgang til den grønne omstilling og evnen til at udnytte erhvervsfremme tilbud effektivt, samt for deres fokus på værdikæden og ambitiøse fremtidsplaner.

Prisen blev uddelt baseret på vores initiativrigdom, og vækstpotentiale, blandt andet målt på nøgletal som omsætning og ansatte tal. Læs mere her.

BAYO.S skruefundament Initiativpris DI Lolland-Falster
Bygningskomponentprisen 2023 Villum fonden Velux Fonden

Bygningskomponentprisen '23

BAYO.S Skruefundamenter er en del af en trio, der har vundet Bygningskomponentprisen 2023, en anerkendelse fra VILLUM FONDEN og VELUX FONDEN for vores banebrydende arbejde med innovative skruefundamenter. Prisen anerkender personer, der har bidraget væsentligt til industrielt fremstillede bygningskomponenters udvikling, med særlig vægt på værdi, betydning og anvendelse i hverdagen. Mette Tony, juryens forperson, fremhæver prismodtagernes samarbejde om et projekt, der forener bæredygtighed og fleksibilitet, som et eksempel på nødvendig grøn innovation i byggebranchen. Læs mere her.

Fundamentet for et godt venskab
mellem byggeri og natur

Med interne ingeniører, egen produktion og stor installationserfaring er BAYO.S en stærk partner for dine projekter. BAYO.S er et danskejet selskab men opererer på globalt plan – vi er banebrydende inden for udvikling og fremstilling af såvel faste som forlængbare skruefundamenter.

Vores sortiment dækker over produkttyper, som har hver sine farve:

 • et grønt sortiment, som er til hobbyfolket
 • et blå sortiment, som er særligt egnet til den professionelle håndværker
 • og et sort sortiment, som leveres og monteres af BAYO.S egne professionelle montører ved hjælp af BAYO.S borerigge. 

Et skruefundament fra BAYO.S giver dig ikke kun en langt større fleksibilitet i din byggeproces men efterlader også et markant lavere Co2-aftryk end f.eks. ved brug af beton. Fleksibiliteten opstår både ved de forlængbare løsninger men derudover kan vores skruefundamenter også skrues op igen og genanvendes og flere gange.

Organisationen

Den nordiske organisation placeret i Danmark.

Forhandlere

Forhandlere fordelt over hele Danmark.

Ledige stillinger

Skal du være med på holdet?

Medier

Se videoer og download materiale.

Sponsorstøtte

Skal din forening sponsoreres af BAYO.S?

Nyheder

Bliv opdateret på BAYO.S nyheder.

Referencer