Solcelle moduler

Totalleverandør af stabil solcelle konstruktion til mindre KW- og store MW-anlæg i hele Europa.

Grønt fundament til grøn energi

BAYO.S gør det muligt at skabe et grønt fundament til grøn energi, gennem vores innovative skruefundament. Vi er dedikerede til at levere bæredygtige og solide fundamentløsninger til jordbaserede solcellemoduler, ideelle for opbygningen af både store og små solcelleparker. 

Vores erfaring og ekspertise er tydeligt demonstreret gennem vores succesfulde projekter i Præstø og Haslev, hvor vi har monteret vores skruefundamenter. Hos BAYO.S forstår vi vigtigheden af at kombinere holdbarhed med miljøvenlighed, og vores skruefundamenter er designet til netop dette formål. 

Vælg BAYO.S for et fundament, der ikke bare understøtter, men også forstærker din vision om en bæredygtig fremtid.

Solcelle Referencer

Se nogle af vores mange projekter indenfor installering og samling af socellemoduler.

Montering år: 2022
Montering år: 2022

Hele værdikæden fra råstål til installation af solcelle stativer

Beregningerne

I vores solcelleafdeling i Danmark sidder en tilbudsberegner som sammen med kollegaer fra BAYO.S Tjekkiet udarbejder tilbud og design til stativerne, så de passer til ethvert projekt. Samlet har BAYO.S 16 års erfaring af solceller, fra statiske beregninger, design, udvikling af stålstativerne og montering af det samme.

Ud fra jeres layout, solcellernes mål og jordbundsundersøgelse, laver ingeniørerne en statisk beregning så stativerne er robuste overfor netop den placering som I ønsker. Hvis vi ikke har jordbundsundersøgelse ved den statiske beregning, laver vi en beregning ud fra standerskruer, så prisen er vejledende indtil jordbundsundersøgelsen kan udføres.

Vores unikke beregnings-program giver os mulighed for at se hvilken placering, hældning og afstand som giver den bedste udladning af solcellerne på den plads I ønsker for projektet.

Fabrikken

I vores fabrik, som er ISO 9001 certificeret, udvikler vi skruefundamenterne og stativerne af europæisk stål til ethvert solcelleprojekt.

  • Skruefundamentet har en lang levetid takket være HDG-zinkbelægningen, der er certificeret i henhold til EN ISO 1461.
  • Stativerne, bestående af ben, skråstiver og andre ståldele er udviklet af tyndvæggede stålprofiler med ekstra HDG-zink antikorrosions overflade, certificeret i henhold til EN ISO 1461.
  • Vores stålprofiler-purlines (130E23 eller tilsvarende til specifikt projekt) er fra stål S450GD + Z350 og certificerende i henhold til EN 1090.
  • Aluminiumsprofilerne som solpanelerne fastgøres i, er certificeret i henhold til EN 1090, sikrer et solidt solcellesystem som giver en lang levetid på stativer, og herigennem også solpanelerne.

Transporten

Fra fabrikken bliver skruefundamenter og stativer transporteret direkte ud til projektet. Borerig og minilæssere transporteres med arbejdsholdet, som installerer skruerne og samler stativerne.

Installationen

BAYO.S M2 borerig, er specialdesignet til BAYO.S skruefundamenter og betjenes af en erfaren montør som har kendskab til jordforhold, skruefundamenterne og stativerne. Montøren kan derfor installere hurtigt og træfsikkert men også finde en god og hensigtsmæssig løsning, hvis der opstår udfordringer med sten eller lignende i jorden.

Samlingen

Montering af stativerne bliver udført løbende ved at skruefundamenterne bliver installeret. Efterfølgende bliver stativer (inkl. solpaneler) til 700 MW samlet med den mest effektive og sikre arbejdsmetode.

Det er med stolthed vi kan sige, at 16 års erfaring fra installationer af jordskruer og montering af stativer, gør os effektive og kvalitetsbevidste. Vores system er fleksibelt ved montering, så work-around er muligt. Når vi er færdige, kan kunden glæde sig over et solidt og miljøvenligt system gennem mange år.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke solcelleparker har i installeret solcellemoduler til?

Vi har installeret skruefundamenter til flere renseanlæg omkring i landet, blandt andet, renseanlægget i Mørke, Knebel, Boselum og Rønde. Vil du se flere af vores solcelleprojekter, kan du se dem her.

Kan man installere jordbaserede solcellemoduler?

Med BAYO.S skruefundamenter kan man installere jordbaserede solcellemoduler. Vi sørger for rammen og beregninger over statiske forhold og den nødvendige bærevne for skruerne.

Vores professionelle solcelle løsninger

Ingen beton

Du behøver ikke lave udgravninger, fjerne jord, eller arbejde med beton og ikke vente til på at det hærder.

Spar penge

Installationen af en BAYO.S skrue tager få minutter. Du kan begynde at bygge med det samme.

Stabil men også flytbar

Stenet jord, fast klippe, beton, asfalt, mudder eller sand er ingen hindring for montering af et skruefundament.

Montering året rundt

Montering af skruefundamenter kan udføres uanset vejret. Man er ikke begrænset af høje temperaturer, frost, sne eller regn.

Reduceret
CO2-udledning

Skruefundamenter er flytbare og kan genbruges op til 10 gange. Man kan efterlade naturen som da man kom og startede byggeriet.

Nem
håndtering

Du indstiller positionen, borer skruen i og bygger. Hurtigt og nemt. Du kan til enhver tid flytte jordboret til et andet sted.

Eurocode 3 og 7
Fundering i alle jordtyper
Hurtigt og sikkert valg til fundering

Solcellemoduler fra BAYO.S

Download vores PDF om vores installering og samling af solcellemoduler.

Referencer

BAYO.S har installeret over 700 MW PV konstruktioner over hele verden. Kig ind i nogle af de spændende projekter her.

BAYO.S M2 Borerig

Til de nye M2 borerigge har BAYO.S og Danfoss  i samarbejde udviklet helt nye fjernstyrede enheder. Disse gør det nemmere og mere sikkert for montøren at udføre det korrekte arbejde.

Det nye software og logsystem sikrer også samtidigt dokumentation af skruefundamenternes bærevne iht. jordbundsundersøgelser. BAYO.S kan med disse maskiner installere skruer i stort set alle jord- og terræntyper, samt udføre forboring med bjergbor og mobilkompressor.

Boreriggen er udstyret med automatisk selvnivellering af boretårnet, og bælteforskydning så boreriggen kan justeres fra 98 cm til 140 cm i bredden. Maskinerne som hver især vejer 2.400 kg, har et drejningsmoment på 8000 Nm og en push down power på 1500 kg.

Er du interesseret i mere information?

Telefon: (+45) 70 275 275

OM BAYO.S

Med interne ingeniører, egen produktion og stor installationserfaring er BAYO.S en stærk partner for dine projekter. BAYO.S er et danskejet selskab men opererer globalt plan – vi er banebrydende inden for udvikling og fremstilling af såvel faste som forlængbare skruefundamenter.

Vores sortiment rummer tre farver; en grøn del som er til hobbyfolket, en blå del som er særligt egnet til fagfolket og en sort del som bliver anvendt af montørerne fra BAYO.S på større byggeprojekter. Installationen er meget hurtig, selv i tilfælde af komplicerede terræn- og jordbundsforhold. Læs mere her.

BAYO.S skruefundament jordskrue skruefundamenter jordskruer skruespids
BAYO.S skruefundament jordskrue skruefundamenter jordskruer skruespids