Bygningskomponentprisen 2023

Det er med stor stolthed og glæde, at vi kan fortælle, at BAYO.S Skruefundamenter er en del af den trio, som har fået tildelt Bygningskomponentprisen 2023.

Bygningskomponentprisen uddeles af VILLUM FONDEN og VELUX FONDEN. Prisen gives til en eller flere personer, der har gjort en særlig indsats for industrielt fremstillede bygningskomponenters værdi, betydning og praktiske anvendelse i dagliglivet. Prisen uddeles hvert andet år.

”Hvis vi vil skabe reel grøn innovation i byggeriet, er det bydende nødvendigt, at vi tænker eksisterende fagligheder og viden sammen og begynder at bygge med naturen i stedet for udenom den. Og her har de tre modtagere gjort en forbilledlig indsats med netop at samle stor erfaring og indsigt fra forskellige områder om ét fælles banebrydende projekt, der tænker bæredygtighed og fleksibilitet ind helt fra begyndelsen,” siger Mette Tony, forperson for Bygningskomponentprisens jury.

Du kan læse hele indstillingen fra The Velux Foundation her: The Velux Foundation

 

Nov. 2023