Man on the moon projektet
Man on the moon projektet

En Del af "Man On The Moon" projektet

Det er med stor stolthed, vi kan fortælle, at vi d. 5/1 2024 er blevet en del af det ambitiøse projekt ‘Man On The Moon’, et initiativ der revolutionerer erhvervslivet i Region Sjælland og potentiel hele Danmark. Dette projekt fokuserer på at accelerere væksten af 16 udvalgte virksomheder i Region Sjælland. Hver med potentialet til at blive milliardomsættende erhvervsfyrtårne.

Vores deltagelse i ‘Man On The Moon’ markerer starten på en ekstraordinær 3-årig rejse mod banebrydende vækst og udvikling. Projektets mål er klare:

  • At skabe betydelig omsætning og vækst for de udvalgte virksomheder.
  • At implementere en ny, effektiv vækstmodel for små og mellemstore virksomheder.
  • At udbrede denne model til andre regioner i Danmark for at stimulere økonomisk vækst og udvikling.


Dette initiativ er særligt vitalt for Region Sjælland, som står overfor udfordringer med lav produktivitet og en mangel på store, drivende virksomheder. Gennem ‘Man On The Moon’ søger man at omdanne disse udfordringer til muligheder, skabe internationale erhvervssuccesser og på lang sigt styrke Danmarks økonomiske landskab.

Vores engagement i ‘Man On The Moon’ afspejler vores dedikation til innovation, vækst og en bedre fremtid for dansk erhvervsliv. Vi ser frem til at dele vores fremskridt og succeser i dette banebrydende initiativ. 

Læs mere om projektet her.