Jesper Aarslew-Jensen tilbage hos BAYO.S skruefundamenter skruefundament

Jesper Aarslew-Jensen er tilbage

Fantastiske Nyheder!
Vi har den store fornøjelse af at byde velkommen tilbage til vores dygtige kollega, Jesper Aarslew-Jensen! Efter syv måneders pause med fantastisk rejse i autocamper gennem Vest- og Nordnorge, fulgt af en episk cykeltur gennem Europa, er Jesper nu tilbage i folden hos BAYO.S.
 
Efter at have udforsket perler som Bordeaux og krydset gennem smukke landskaber med en gennemsnitlig cykeldistance på 70 km om dagen (inklusive velfortjente hviledage), afsluttede Jesper sin rejse i Bilbao, hvor han nød den smukke kultur.
 
Vi måtte ikke undvære Jespers ekspertise og positive energi, så vi tog telefonen, tilbød ham jobbet, og med glæde sagde han ja!
 
Den 2. januar vendte Jesper tilbage til vores team, og vi kunne ikke være mere glade for at have ham tilbage.
Skruefundamenter og samarbejdet med fantastiske kollegaer har en særlig plads i Jespers hjerte, og vi er begejstrede over at have en så kompetent og begavet kollega tilbage. Han deler vores passion for bæredygtighed, og vi ser frem til at fortsætte vores fælles arbejde med at gøre en positiv forskel.
Velkommen tilbage, Jesper! Lad os sammen skabe endnu flere mindeværdige øjeblikke og bæredygtige resultater!