Marketing trainee Jonas Nielsen

Velkommen til vores nye praktikant Jonas Nielsen

Hos BAYO.S glæder vi os over at kunne byde Jonas Nielsen velkommen som vores nye praktikant i markedsføring!
Jonas startede hos os den 8. januar og vil være en del af vores team i de næste 12 uger.
Som en del af hans rolle, vil Jonas være ansvarlig for at vedligeholde vores hjemmeside og assistere med vores sociale medie-strategier. Med hans friske perspektiver og nysgerrighed er vi sikre på, at Jonas vil bringe ny energi og innovative ideer med AI til vores marketingindsats.
Lad os høre lidt fra Jonas selv:
“Jeg hedder Jonas, og jeg studerer til markedsføringsøkonom på Zealand i Roskilde. Jeg ser frem til at dykke ned i den praktiske verden hos BAYO.S. Mit mål er at anvende og udvide de færdigheder, jeg har opnået gennem min uddannelse, især inden for digital markedsføring og sociale medier. Jeg håber, at min tid her vil give mig et solidt grundlag og værdifuld erfaring, samt inspirere BAYO.S med brug af AI, som jeg kan tage med mig videre i min karriere.”
Vi er begejstrede for at have Jonas ombord og ser frem til et produktivt og lærerigt samarbejde. Velkommen til teamet, Jonas!