Vi har fået en team- og logistikleder Tobias Larsen - Velkommen på holdet

Vi er glade og stolte over at kunne byde Tobias Larsen velkommen til holdet hos BAYO.S Skruefundamenter, hvor han startede fra d. 2/4-24. Med hans imponerende baggrund som oversergent i forsvaret og hans solide erfaring inden for ledelse og logistik er vi sikre på, at han vil tilføre vores team værdifuld ekspertise og dynamik.

Tobias’ rejse fra kasernen til kontoret illustrerer tydeligt hans evne til at tilpasse sig forskellige miljøer og udfordringer. Hans tid i forsvaret har udstyret ham med en unik kombination af ledelseskompetencer, organisationsfærdigheder og en skarp sans for detaljer og logistik. Disse kvaliteter vil være uvurderlige i hans nye rolle som team- og logistikleder hos os.

Vi deler Tobias’ begejstring for at kunne bidrage til væksten og udviklingen af vores lokalsamfund. Som en virksomhed forankret i lokalområdet er vi stolte af vores relationer og værdier, der afspejler den stærke arbejdsmoral og samhørighed i vores by.

Med Tobias i spidsen for vores dedikerede team af medarbejdere er vi sikre på, at vores afdeling vil fungere problemfrit og effektivt. Hans entusiasme og dedikation til at skabe resultater og levere kvalitet vil være en drivkraft for vores fortsatte succes.

Vi ser frem til at arbejde sammen med Tobias og skabe fremragende resultater i vores virksomhed.