Professionelle skruefundamenter

Her finder du information om vores fundament-løsninger til dit næste store projekt. Ring til os og lad os finde en perfekt løsning til dig.

SPAR NATUR, PENGE OG TID

Ingen beton

Du behøver ikke lave udgravninger, fjerne jord, eller arbejde med beton og vente på, at det hærder.

Spar penge

Installationen af en BAYO.S skrue tager få minutter. Du kan begynde at bygge med det samme.

Stabil men også flytbar

Stenet jord, fast klippe, beton, asfalt, mudder eller sand er ingen hindring for montering af et skruefundament.

Forlængbare
løsninger

Montering af skruefundamenter kan udføres uanset vejret. Man er ikke begrænset af høje temperaturer, frost, sne eller regn.

Reduceret
CO2-udledning

Skruefundamenter er flytbare og kan genbruges op til 10 gange. Man kan efterlade naturen som da man kom og startede byggeriet.

Nem
håndtering

Du indstiller positionen, borer skruen i og bygger. Hurtigt og nemt. Du kan til enhver tid flytte jordboret til et andet sted.

BAYO.S skruefundament jordskrue skruefundamenter jordskruer skruespids

Med BAYO.S Skruefundamenter

Slipper du for traditionelle metoder som betonstøbning og nedramning af pæle. Vores skruefundament installeres direkte i det bærende jordlag, hvilket sikrer en effektiv overførsel af statiske kræfter direkte til fundamentet. Denne tilgang er ikke bare enkel og hurtig; den er også helt uden vibrationer, hvilket gør processen smidig og ubesværet.

Med BAYO.S Skruefundamenter bliver det nemmere end nogensinde at skabe stabile fundamenter uden at bruge beton. Denne metode er ideel til en bred vifte af byggeprojekter, fra små til store, og sikrer et solidt fundament for enhver type bygning. Samtidig imødekommer den alle nødvendige dokumentationskrav og kan forsikres, så du kan være tryg ved kvaliteten og pålideligheden.

BAYO.S Skruesortiment

BAYO.S skruefundamenter er et innovativt fundamentsystem, som fjerner behovet for støbning med beton eller nedramning af pæle ved nybygning eller til-/ombygning.
BAYO.S skruefundamenter skruefundament jordskrue jordskruer fast grafik

Faste skruefundamenter installeres hurtigt og nemt, og er den ideelle løsning som punktfundament til ekspempelvis moduler, carporte, bænke o.l.

Da de har fast længde, er det altid nødvendigt at evaluere de statiske forhold og jordens bæreevne for at vælge den korrekte jordskrue.

Skruerne fås med forskellige toppe, i forskellige godstykkelser og forskellige diametre og længder, så det altid er muligt at finde en skrue, som passer til netop dit projekt.

BAYO.S skruefundament skruefundamenter jordskrue jordskruer grafik forl?ngbar

Forlængbare skruefundamenter er fleksible og særlig velegnede ved jordbundsforhold, hvor større dybde er nødvendig for at opnå bæreevne samt ved skrånende terræn.

Forlængbare skruefundamenter er også velegnede på steder, hvor længden af standard skruefundamenter ikke er tilstrækkelig. Skruerne kan forlænges til fast grund opnås.

Skruerne er nemme at håndtere, da de kan forlænges til én meget lang skrue.

Kan BAYO.S være løsningen til dit projekt?

Ring til os, hvis du vil vide mere og høre, hvordan vi kan lave dit projekt på det grønne fundament

Kontakt os