Jordbaserede solcellemoduler med skruefundament

BAYO.S kan levere jordbaserede anlæg i forskellige størrelser – fra 10 KW til hele solcelleparker på flere MW. Vi har installeret solcellemoduler svarende til en samlet effekt på over 700 MW, og har stort fokus på at tilpasse projekterne efter kundens behov. Skruefundamenterne og solcellemodulerne kan installeres i al slags vejr og jord. Undergrunden og terrænet er ikke et problem – kun en udfordring som vi gerne tager op! Dansk ejet BAYO.S har via sin partner snart 20 års erfaring i dokumentation og opsætning af jordbaserede solcellemoduler. Vi garanterer derfor for høj kvalitet, bæreevne og lang levetid. Et valg at skruefundamenter og solcellemoduler fra BAYO.S vil gøre installationsprocessen hurtigere, sikker og den er tilmed også god ved miljøet. Når nu man er i gang med at producere grøn energi, så hvorfor ikke gå hele vejen, og installere med et fundament som også kan tage højde for den omkringliggende natur og biodiversiteten?

LØSNINGER FOR ALLE

Vi har mulighed for at levere skruefundament og komplette stativer. Vi er fleksible i forhold til samling og montering af stiverne men anbefaler at vi står for montering af skruerne med vores specielt udviklede og højteknologiske borerig. BAYO.S har i samarbejde med Aalborg Universitet har udviklet løbende forbedringer så vi derfor nu benytter tredje generations borerig. Du kan læse mere om dem i vores folder om solcellemoduller.

Sep. 2023