Nyheder

Velkommen til vores nye Sales Trainee Timo Tvede

Hos BAYO.S er vi glade for at kunne annoncere, at Timo Tvede nu er en del af vores team som sales trainee! Timo startede hos os den 22. januar og vil være en integreret del af vores salgsafdeling de næste to år.

Vi søger en rejsemontør!

Er du klar til at sætte dit præg på fremtidens byggeri? Hos BAYO.S Skruefundamenter er vi pionerer inden for bæredygtige fundamentløsninger til fremtidens byggerier, og vi søger endnu en stjerne til vores team af montører.

BAYO.S skruefundament rejsemont?r

Vi søger en rejsemontør!

Er du klar til at støtte dit præg på fremtidens byggeri? Hos BAYO.S Skruefundamenter er vi pionerer inden for bæredygtige fundamentløsninger til fremtidens byggerier, og vi søger endnu en stjerne til vores team af montører.

Sales trainee Timo Tvede BAYO.S skruefundamenter

Velkommen til vores nye Sales Trainee Timo Tvede

Hos BAYO.S er vi glade for at kunne annoncere, at Timo Tvede nu er en del af vores team som sales trainee! Timo startede hos os den 22. januar og vil v?re en integreret del af vores salgsafdeling de n?ste to ?r.

BAYO.S skruefundament skruefundamenter arbejde montage

Vi søger en teams- og logistikleder

Kan du være den samlende leder for vores teams på tværs af faglighed?
Brænder du for at bygge alinement og få det hele til at spille?
Kan du slet ikke lade være med at se teamets kvalifikationer og derved finde vejen i tetris?
Så søg stillingen hos os.

Matas logistikcenter Lynge p? BAYO.S skruefundament

Fuld skrue på Matas-byggeri trods snestorm og hård frost

BAYO.S skruer erstatter beton til afsværtning ved Matas? nye logistikcenter
Skruer fra BAYO.S erstatter betonfundament til stabilisering af Matas? nye logistikcenter, der kan færdiggøres til tiden trods årets første snestorm og frostgrader.
Over 500 elementstøtter stabiliserer beton- og stålelementer i monteringsfasen af Matas? nye 32.000 m2 store logistikcenter, som Amatech er ved at opføre ved Lynge i Nordsjælland.