Nyheder

CPH Village p? BAYO.S skruefundamenter skruefundament

Rejsemontør søges

Der er tale om et selvstændigt job, hvor du ved hjælp af en borerig monterer skruefundamenter for vores kunder. Boreriggen er udstyret med det nyeste højteknologiske måleudstyr.

Bispebjerg montage af skruefundament skruefundamenter

Arbejdsmand til montage

Vil du arbejde med montering af skruefundamenter? Er du engageret og fleksibel i tilgangen til dit arbejde? Trives du med afvekslende arbejdsopgaver?

Bliv Marketing Praktikant hos BAYO.S i 2024.

BAYO.S søger marketing praktikant

Bliv Marketing Praktikant hos BAYO.S i 2024. Nu har du muligheden for at få en spændende praktikplads hos en virksomhed med skruen i bund og i konstant udvikling og vækst!

BAYO.S skruefundament Initiativpris DI Lolland-Falster

DI Lolland-Falsters Initiativpris ’23

BAYO.S Skruefundamenter ApS er en foregangsvirksomhed, som mange kan lade sig inspirere af. De er innovative og har set potentialet i den grønne omstilling. I virksomhedens udvikling har man været god til at række ud og bruge mange af de tilbud, som der findes i forhold til erhvervsfremme. Samtidig har de stor fokus på deres værdikæde og med deres ambitiøse planer for fremtiden, så er de er den helt rigtige vinder af DI Lolland-Falsters Initiativpris ’23

Bygningskomponentprisen 2023 Villum fonden Velux Fonden

Bygningskomponentprisen 2023

Trio bag innovative skruefundamenter modtager Bygningskomponentprisen 2023.
Det er med stor stolthed og glæde, at vi kan fortælle, at BAYO.S Skruefundamenter er en del af den trio, som har fået tildelt Bygningskomponentprisen 2023.

Skruefundament og racks til solceller

BAYO.S kan levere jordbaserede anlæg i forskellige størrelser – fra 10 KW til hele solcelleparker på flere MW. Vi har installeret solcellemoduler svarende til en samlet effekt på over 700 MW, og har stort fokus på at tilpasse projekterne efter kundens behov.

Årets Byggeri og Bygherreprisen 2022

Skruefundamenter fra BAYO.S er en af løsningerne til et mere cirkulært byggeri.

En effektiv måde at nedbringe CO2-udledningen er genanvendelse af materialer til byggeriet. Ved at bygge på skruefundamenter kan byggeriet flyttes og skruerne kan skrues op igen og evt. genanvendes et andet sted. Eller stålet kan recirkuleres.

Praktik som bygningskonstruktør

Skal du i praktik som bygningskonstruktør, så er du måske lige den vi søger?

Hos os vil du få afprøvet din viden og de færdigheder, du har tilegnet dig på dit studie.